• Omschrijving
  • Kenmerken
  • Garantie

Transformeer uw individuele stopcontact en hou alle kabels georganiseerd met deze 14 in 1 Super Cube!

De perfecte oplossing voor dit probleem is onze Super Cube®

Steeds vaker zijn kabels overal om ons heen en onder onze voeten! We hebben meer elektrische apparatuur en bedrade apparaten dan ooit tevoren. Dus de gemiddelde kantoormedewerker of thuiswerken is niet veilig tenzij je een goed kabelbeheer hebt.

Waarom jij deze Super Cube® moet hebben

Deze Super Cube Plug met meerdere stopcontacten transformeert uw individuele stopcontact zodat u meerdere apparaten tegelijkertijd kunt aansluiten. Tegelijkertijd heeft hij 3 slimme USB-poorten, genoeg om aan uw dagelijkse behoeften te voldoen. Het compacte ontwerp maakt het ideaal voor kantoren, woningen, conferenties of tentoonstellingen.

Handig en efficiënt, waardoor je een net en opgeruimd bureau hebt.


Bestel nu bij MACYKNOWS.NL en ontvangt 40% korting!

Let op: Alleen online beschikbaar!

UPDATE : Vanwege de grote vraag is onze voorraad momenteel zeer beperkt. Als producten uitverkocht zijn, duurt het ongeveer vier weken voor een nieuwe voorraad. Daarom is de actie alleen geldig zolang de voorraad strekt.

Kenmerken

3 USB-poorten: de drie USB-poorten vormen een intelligent geïntegreerd circuit met een totale stroomsterkte van 3,1 A. Het kan uw apparaten automatisch detecteren en levert de snelst mogelijke stroom tot 2,4 A.


11 Stopcontacten: Er zijn 11 slots aan de vier zijden, dit perfecte ontwerp kan de interferentie tussen grote pluggen zoals Macbook verminderen.


100% Veilig: Deze stekkerdoos heeft een overbelastingsschakelaar. Wanneer het vermogen de 2500w overschrijdt, wordt het onmiddellijk uitgeschakeld om uw apparatuur te beschermen. De verbeterde 2M puur koperen kabel kan de warmteontwikkeling verminderen, waardoor een veiligere stroom wordt geleverd.


Gebruiksvriendelijk: deze stekkerdoos met zacht wit LED-licht zal uw slaap niet storen. Als je de schakelaar uitzet, gaat het lampje uit.


Anti-slip mat: Aan de onderkant van de stekkerdoos bevinden zich 5 antislipkussentjes die de stabiliteit van het product waarborgen. Zelfs als u een zware stekker gebruikt, zal deze niet bewegen.


Exclusief ontwerp: deze stekkerdoos heeft een exclusief verticaal ontwerp. Compact formaat: 9 * 22 cm, bespaar ruimte. Dus het is geschikt voor thuis, op kantoor. U kunt meer stopcontacten en ruimte hebben om meer elektronica mee te nemen. Zeg vaarwel tegen rommelige kabels.


TEST: Alvorens te worden verkocht, heeft het schakelbord verschillende tests doorstaan. Het 14-in-1-ontwerp voldoet aan al uw behoeften.

Garantie Macyknows.nl

  • Wij hebben een 99.2% Klanttevredenheid score!
  • GRATIS verzending met verzekering
  • Klantenservice team: Binnen 24 uur reactie.
  • SSL Secured Checkout: Betaal veilig met iDeal, Paypal of Bancontact.
  • 100% Geld-terug-garantie


Vragen:

Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via: info@Macyknows.nl. Ons team beantwoordt jouw vragen of opmerkingen zo snel mogelijk!
FAQS

Wat is het voltage van deze stroomtoren?

  • Het is 220V-250V.

Is er een herinstelbare stroomonderbreker?

In geval van een overstroom, overbelasting of kortsluiting, zal een herinstelbare onderbrekerknop tevoorschijn komen, die na uitschakeling weer kan worden gesloten.


Heeft deze overspanningsbeveiliging een aan/uit-schakelaar?

Ja, hij heeft een aan/uit-schakelaar. Deze bevindt zich aan de bovenkant van de toren.

Hoeveel joule bescherming biedt deze tower?

De overspanningsbeveiliging van deze USB-toren stekkerdoos is 1050J.

Kan ik deze toren aan een muur of bureau bevestigen?

Het product is zo ontworpen dat het comfortabel op elk oppervlak past, daarom heeft het een antislipvoet. Het wordt echter niet geleverd met bevestigingsmateriaal.

Hoe lang is de kabel?

De lengte van de kabel van de toren is ongeveer 78,7 inch.

Is het veilig om de toren op kwetsbare houten oppervlakken te plaatsen?

Ja, er zitten 5 antislipkussentjes in de onderkant van de powerstrip om te zorgen voor gladde, krasvrije oppervlakken.

Kan ik zonder problemen meerdere apparaten tegelijk aansluiten?

De stekkerdoos is voorzien van een slim oplaadsysteem. Het detecteert de aangesloten apparaten, laadt ze op met de juiste stroomsterkte en stopt automatisch wanneer het apparaat volledig is opgeladen.

Bedient de aan/uit schakelaar ook de USB poorten?

De aan/uit-schakelaar bovenop bedient de hele toren, inclusief de USB-poorten en stopcontacten.

Kantelt de stekkerdoos als er veel apparatuur is aangesloten? 

Deze stekkerdoos is zo ontworpen dat hij stevig op zijn plaats blijft staan, zelfs als er veel dingen tegelijk zijn aangesloten.

Staat uw vraag er niet bij? Stuur ons een bericht

Meestal samengekocht